Viorel Moldovan și jucătorii Chindiei Târgoviște au așteptat cu sufletul la gură și pumnii stânsi rezultatul final al meciului dintre Academica Clinceni și U Cluj. În cazul unei victorii a ilfovenilor duminică, 19 mai, Chindia putea să sărbătorească deja promovarea în prima ligă, cu două etape înainte de finalul campionatului.

Foto– Viorel Moldovan încercând să favorizeze sorții,

pentru o victorie a Clinceniului cu U Cluj

Partida, ce a avut loc la Clinceni, ultima din etapa cu numărul 35, a ligii secunde de fotbal, a opus ocupantele locurilor 2 și 3 în campionat, respectiv Academica Clinceni și U Cluj.

Academica Clinceni- U Cluj 0-0 (0-0) a fost însă un rezultat care, în mod cert nu i-a bucurat nici pe clujeni dar nici pe cei de la Târgoviște.,

Echipa lui Viorel Moldovan avea posibilitatea, în cazul unei victorii a celor de la Clinceni,în această partidă, coroborat cu o posibilă și probabilă victorie în fața celor de la Metaloglobus, în etapa cu numărul 36, să sărbătorească promovarea în prima ligă, cu două etape înainte de finalul campionatului. După rezultatul de la Clinceni, clasamentul ligii secunde arată în felul următor:

Sursa foto– www.liga2.ro

Chindia mai are nevoie de patru puncte, în ultimele trei etape ale ligii a doua, pentru a fi matematic promovată în prima ligă, indiferent de ce fac celelelte pretendente la promovare.

Chindia joacă pe teren propriu următoarele două partide, duminică 19 mai, cu Metaloglobus București și sâmbătă 25 mai, cu Luceafărul Oradea. Cel mai probabil fiesta pregătită de târgovișteni, pentru calificarea în prima ligă de fotbal, după 20 de ani de absență din primul eșalon, va avea loc în data de 25 mai.

Articolul precedentLovitură de teatru la PRO România. Candidatul la europarlamentare Cătălin Olteanu trece la PSD
Articolul următorCupa Masters a României, în weekend, la Complexul Turistic de Natație Târgoviște