Lovitură de teatru pe scena politică românească. Candidatul la alegerile europarlamentare din partea PRO România, Cătălin Olteanu, s-a înscris în PSD Dâmbovița, după cum anunță filieala PSD Dâmbovița, condusă de Rovana Plumb, numărul 1 pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

Foto– Cătălin Olteanu, până de curând purtător de cuvânt al PRO România Dâmbovița

Cătălin Olteanu (foto) figurează la poziția cu nr. 24, în lista de candidați la alegerile europarlamentare a PRO România. Acesta este unul dintre fondatorii filialei dâmbovițene a PRO România. Cu atât mai șocant este anunțul trecerii acestuia la PSD. Anunțul a fost făcut de PSD Dâmbovița, printr-un comunicat de presă:

Comunicat de presă

Cătălin Olteanu, singurul candidat

dâmbovițean al Pro România pentru alegerile europarlamentare,

se alătură echipei PSD Dâmbovița

Organizația PSD Dâmbovița anunță că începând de astăzi, 16.05.2019, domnul Cătălin Olteanu a părăsit Pro România, partidul condus de Victor Ponta, pentru a se alătura echipei PSD Dâmbovița.

Decizia domnului Olteanu vine în contextul în care acesta nu se mai regăsea în modelul de politică practicat de Pro România, o politică bazată mai degrabă pe atacuri la persoană și mai puțin pe soluții reale pentru România în Uniunea Europeană.

Domnul Olteanu va participa alături de noi la campania electorală și va fi prezent în aceste zile în județ pentru a promova măsurile reale propuse de PSD, măsuri în care crede și care definesc, în opinia domniei sale, cel mai bine parcursul european al României.

Venirea domnului Olteanu alături de noi confirmă pe deplin faptul că Partidul Social Democrat este singura formațiune politică din România care poate să ofere României o voce mai puternică în Uniunea Europeană.

La  venirea sa în PSD Dâmbovița, domnul Olteanu a declarat: ”Am intrat în politică pentru că doresc să schimb în bine viața românilor, am intrat în politică din patriotism și pentru că întotdeauna am știut că România merită mai mult în Uniunea Europeană. Am descoperit că, din nefericire, platforma Pro România nu este un loc în care să duc la îndeplinire aceste obiective. De aceea, mă alătur, astăzi, organizației PSD Dâmbovița. Am descoperit aici tipul de mentalitate pe care îl caut în politică și o echipă de oameni puternici și uniți care vor să pună umărul la destinul României în Uniunea Europeană.”

Foto– Întâlnire USL Dâmbovița 2014,

Cătălin Olteanu– al doilea din stânga, lângă Rovana Plumb

Cătălin Olteanu a mai fost membru al PC și al ALDE fiind secretar de stat în ministerul Economiei (2014-2015) și la Ministerul Finanțelor Publice (2017-Guvernul Grideanu). Deocamdată acesta nu a comunicat nimic oficial legat de demisia s-a din PRO România.

Foto– pagina  de facebook a PSD Dâmbovița, după anunț

Cei din PRO România Dâmbovița anunță, neoficial, că acesta a plecat la PSD pentru un post similar cu cel deținut anterior, în structurile guvernamentale.

Articolul precedentMașină distrusă și o persoană rănită, în urma unui accident petrecut la Târgoviște
Articolul următorChindia amână fiesta, după ce Clinceniul și U Cluj au terminat la egaliate, în etapa cu nr.35