După ce a pierdut în fața unei echipe din cel de-al treilea eșalon (Rapid București) Chindia Târgoviște a terminat la egalitate cu o echipă din prima ligă. Meciul, disputat la Buftea, dintre Chindia Târgoviște și FC Voluntari s-a terminat nedecis, scor 1-1.

Pe terenul sintetic de la Buftea, echipa condusă de Viorel Moldovan, Chindia Târgoviște, a disputat cel de-al patrulea meci din perioada de pregătire. Ca și la precedentele întâlniri Moldovan a folosit două echipe diferite, în cele două jumătăți ale meciului.

Chindia (repriza I)

Meilă – Martac, Dudea, Șandru, Dumitrașcu – Șerban, L. Mihai, Novac, Mihaiu – Neicuțescu, V. Alexandru.

FC Voluntari (repriza I)

 Vatca- Ricardinho, Russo, Balaur, Ion Gheorghe – Rauta, Capațina, Deac, Popadiuc- Tudorie, Gadze.

Pe parcursul celei de-a doua reprize si cei de la FC Voluntari au schimbat aproape întreaga echipă. Au mai jucat în a doua jumătate a meciului:

Petrariu, Mircea Leasă, Parcalabu, Adrian Bălan, Laidouni, Florin Bălan, Krasniqi, Buliga, Nicolas Dinu, Signorelli.

La pauza meciului scorul a fost de 1-0, pentru Chindia Târgoviște, echipa lui Moldovan conducând grație unui autogol al celor de la Voluntari.

Cei de la Voluntari au egalat în minutul 76, în urma unei faze în care a marcat Adrian Bălan, după o combinație cu Florin Bălan.Scor final:

Chindia Târgoviște- FC Voluntari 1-1 (1-0)

Chindia Târgoviște se află încă în perioada de pregătire, reluarea campionatului, în liga secundă, urmând a se face peste aproximativ trei săptămâni. FC Voluntari va juca sâmbătă 3 februarie, pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe, în prima etapă de după pauza de iarnă, în prima ligă de fotbal.

 

Sursa foto-facebook, AFC Chindia Târgoviște și FC Voluntari

Articolul precedentDâmbovița. 140 de cazuri de îmbolnăviri cu virusul gripal. Două clase, închise
Articolul următorIonel Petre cere sistarea cursurilor în şcoli, în această săptămână