Chindia Târgoviște a încheiat perioada de pregătire de dinaintea startului în liga I de fotbal. În ultimul meci amical dâmbovițenii au remizat nedecis, 0-0, cu divizonara B, FC Argeș.

Ultimul meci al perioadei de pregătire al celor de la Chindia Târgoviște a avut loc pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, o partidă la care gazdele argeșene au lăsat intrarea liberă. Antrenorul târgoviștenilor, Viorel Moldovan, a trimis în teren următorul „11”.

Popescu – Șandru, Cucu, Leca, Dumitrașcu – Burlacu, L. Mihai, Bic, Șerban – Neicutescu, Florea.

Rezerve: Aioani, D. Moldovan, Martac, Ioniță, Benga, Mitrovic, Yameogo, Novac, Neciu, Neguț, Rață, Voduț, Cherchez. Dudea și C. Dinu, accidentați.

Partida cu cei de la FC Argeș s-a desfășurat după același scenariu ca și cea cu Petrolul Ploiești, precedentul adversar din perioada de pregătire al celor de la Chindia Târgoviște. Echipa Chindia, și antrenorul  Viorel Moldovan, au părut mai degrabă interesați de cristalizarea unei formule de joc decât de rezultatul partidelor.

În acesta condiții, partida de la Pitești s-a încheiat cu o remiză albă, ca și meciul de la Ploiești, cu Petrolul (locul unde va evolua Chindia în liga I, în meciurile considerate pe teren propriu)

FC Argeș (liga II)- Chindia Târgoviște (liga I) 0-0

La finalul meciului, și al perioadei de pregătire, antrenorul târgoviștenilor, Viorel Moldovan, a declarat:

Foto: Viorel Moldovan (după Chindia Târgoviște-FC Argeș 0-0)

„A fost un antrenament foarte bun. Am stabilit de la început să jucăm o partidă de 2×50 de minute, pentru a testa capacitatea băieților. Sunt mulțumit de cantonamentul echipei( n.r. la Brașov). Îi felicit pe jucători. Urmează două zile libere, pentru aceștia”

Următorul meci, pentru Chindia Târgoviște, este partida din prima etapă a ligii I de fotbal, ediția 2019-2020. Chindia Târgoviște evoluează pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș , ]n data de 15 iulie, ora 18.00.

Foto articolfacebook, AFC Chindia Oficial

Articolul precedentTânăr de 24 de ani rănit grav, după ce a căzut cu motocicleta, pe DN 7
Articolul următorO găeșteancă a venit din Germania special pentru a trata, gratuit, picioarele bătrânilor de unghii crescute și bătături