Chindia Târgoviște a pierdut surprinzător la Constanța, împotriva Farului, cu 0-1. Echipa antrenată de Viorel Moldovan pierde și în lupta pentru promovare unde Clinceniul a preluat temporar șefia clasamentului.

Partida dintre Chindia Târgoviște și Farul Constanța, două echipe cu obiective diferite, dâmbovițenii luptând pentru promovare iar Farul pentru evitarea retrogradării, a fost una săracă în faze de poartă. Unicul gol, marcat de Georgian Păun (min.79) de la gazde și eliminarea lui Neicuțescu de la oaspeți (min.81), după cel de-al doilea galben, sunt singurele evenimente notabile ale partidei.

Chindia a fost însoțită în deplasarea de la malul mării de patru suporteri, ce au încercat să le facă față celor aproximativ 1500 de fani ai gazdelor.

Iată echipele ce au evoluat pe stadionul Farul, din Constanța:

SSC Farul: R. Avram (cpt.) – Joao Diogo, Ispas, Ehmann, Neciu – Celestino (Nic. Moise 59′), D. Toma – M. Fotescu (Doumbia 77′), Diogo Rosado, R. Miranda – Surdu (G. Păun 59′)
Rezerve neutilizate: G. Frunză – Antoche, Sabangeanu, Tud. Moldovan
Antrenor: Petre Grigoraş

Chindia: Aioani – Martac, Leca, Bg. Şandru, D. Dumitraşcu (D. Florea 83′) – Andr. Şerban (Neicuţescu 71′), Liv. Mihai, D. Novac, D. Panait – Val. Alexandru, Cherchez (cpt.)(Cr. Neguţ 63′)
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Raţă, C. Dinu, A. Mihaiu
Antrenor: Viorel Moldovan
Eliminat: Mihai Neicuţescu 81′ (cumul de cartonaşe galbene)

În urma acestei înfrângeri Chindia rămâne cu 57 de puncte în vreme ce primul loc în clasament este ocupat de Academica Clinceni (61 de puncte), echipă ce a câștigat, tot în etapa cu numărul 27 din liga a II-a de fotbal, acasă, cu ASU Poli Timișoara.

Mai sunt de disputat încă două partide, ce vor avea implicații directe în zona de vârf a clasamentului.

Petrolul Ploiești (53 puncte)-U CLuj (57 puncte) și

UTA Arad (35 puncte)-Sportul Snagov (59 puncte)

Articolul precedentColiziune auto pe DN 72 A. O persoană a fost rănită
Articolul următorVolei feminin: Victorie fără emoții, pentru CSM Târgoviște, în deplasarea de la Lugoj