Chindia și Hermanstad s-au întâlnit la Târgu Mureș, în cea de-a opta etapă a Ligii I de fotbal. În ciuda faptului că au dominat o mare parte a partidei, ce a avut loc la Târgu Mureș, elevii lui Viorel Moldovan au pierdut la limită confruntarea cu sibienii.

Meciul dintre Chindia și Hermannstad a avut loc pe stadionul Tran-Sil din Tg. Mureș.Iată care au fost echipe ce s-au confruntat pe teren, în partida din etapa a opta a ligii I de fotbal:

Foto– Chindia cu o oră înainte demeci (sursa AFC Chindia Oficial)

Hermannstadt: Emanuel Novo – Măţel, Viera, Luchin, Opruţ – Romario, David Caiado – Petrescu, Jo Santos, Cordea – Yazalde
Rezerve: Pop – Dâlbea, Dumitriu, Sîntean, Debeljuh, Tătar
Antrenor: Costel Enache

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu – Bic, Raţă – Neguţ, Mihai, Şerban (Florea 46) – Voduţ
Rezerve: Popescu – Yameogo, Florea, Burlacu, Dinu
Antrenor: Viorel Moldovan

Prima repriză

Partida a începul cu cei de la Chindia arătând  multă incisivitate, dovadă că elevii lui Moldovan au venit la Tg. Mureș ca să obțină toate cele trei puncte. Totuși, într-o perioadă a jocului fără mari ocazii de poartă, gazdele au reușit să deschidă scorul prin Petrișor Petrescu (min.17) ce a reluat în poarta lui Aioani, o minge ce a părut rătăcită în careul Chindiei, după ce fundașii nu au intervenit asupra centrării. Până la pauză, deși oaspeții au încecat să revină pe tabelă, scorul a rămas nemodificat, singura ocazie fiind consemnată în ultimul minut al primei reprize (min.45+2) când Neguț a reluat acrobatic din careul gazdelor. scor la pauză Hermannstad-Chindia 1-0.

Repriza a doua

Viorel Moldovan a mutat inspirat la pauză. Daniel Florea, ce l-a înlocuit pe Șerban, din minutul 46, a reușit să restabilească egalitatea (min. 48) reluând în plasă, din mijlocul careului de 16 m, o centrare venită din flacul drept al Chindiei.
Foto: Moment gol Daniel Florea (pentru 1-1)
Chindia a pus stăpânire pe joc, după marcarea goului egalizator. Totuși nu a reușit să marcheze același Florea trimițând balonul în bară. Mai mult chiar, în minutul 75, gazdele reușesc să înscrie prin croatul  G.Debeljuh, ce a reluat cu capul o centrare, din aproximativ 11 m.
Articolul precedentTrupul neînsuflețit al dâmbovițeanului dispărut în valuri, la Olimp, a fost găsit în această dimineață
Articolul următorDrum blocat de un șofer băut bine, la Pucioasa