Echipa Chindia Târgoviște a reușit un nou rezultat pozitiv în cantonamentul din Antalya. Târgoviștenii au remizat (0-0) cu o echipă din prima ligă rusă, FC Sochi.

Imagine

Chindia a susținut cel de-al treilea meci de pregătire în cantonamentul pe care trupa condusă de Viorel Moldovan îl efectuează în Antalya. După două victorii, cu adversari modești ( din Turcia și Kîrgâstan) dâmbovițenii au avut parte de un adversar de alt calibru,în cea de-a treia partidă de pregătire.

Imagine

Foto articolChindia-FC Sochi (0-0)

FC Sochi este o echipă din prima liga rusă (au promovat în mai 2019). Dealtfel, echipa este o apartiție nouă în peisajul fotbalistic rus, pentru că a purtat denumirea FC Dynamo Sankt Petersburg, echipa fiind mutată la Sochi,în 2018, moment în care a luat practic ființă și clubul de la malul Mării Negre.

Echipa rusă este una cu un buget cu mult peste cel al târgoviștenilor, prima ligă rusă fiind la rândul său cotată mult mai bine decât primul eșalon din România.

În partida din Antalya cele doua echipe (Chindia și FC Sochi) au terminat la egalitate (0-0) o partidă ce, așa cum arată si scorul, a fost una echilibrată.

Pentru cei de la Chindia, mai urmează înca două partide amicale, în cantonamentul din Antalya, după următorul program:

21 ianuarie cu Spartaks Jurmala (Lituania, Liga I)
23 ianuarie cu FC Rotor Volgograd (Rusia, FNL)

Articolul precedentVideo| Conducere nouă la PSD Dâmbovița. Deputatul Corneliu Ștefan este noul președinte al organizației
Articolul următor27 de persoane reținute în ultimele două săptămâni, în acțiuni de destructurare a grupărilor de criminalitate organizată