Competiție cu  multe acuze în PSD Dâmbovița. Social democrații dâmbovițeni și-au ales astăzi conducerea organizației, în prezența liderilor de la centru, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu. Au fost două echipe ce s-au confruntat pentru câștigarea puterii în organizație, iar câștig de cauză a avut echipa Corneliu Stefan- Titus Corlățean (președinte-președinte executiv). Echipa fostei președinte a PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a fost cea care a pierdut confruntarea.

Imagine

Foto- Corneliu Ștefan (stânga imagine) + momentul votului (Târgoviște 19 ianuarie 2020)

Aproximativ 208 delegați din județul Dâmbovița au ales astăzi, 19 ianuarie 2020, noua conducere a organizației. Bătălia, pentru funcțiile principale de conducere ,a fost ”una istorică”, în cei 30 de ani de existență a organizației, după cum a spus chiar nou președinte al PSD DB, deputatul Corneliu Ștefan.

Imagine

Foto– Corneliu Ștefan, Marcel Ciolacu, Cristian Stan, Rovana Plumb( după numărarea voturilor)

Echipa ecestuia (Titus Corlățean și Cristian Stan) a reușit să câstige, la mare lupta, bătalia pentru funcțiile de conducere din PSD Dâmbovița, în fața tandemului Rovana Plumb (fostă președintă a organizației)- Alexandru Oprea (președinte CJ Dâmbovița).

(video-discursul de după numararea voturilor)

 

Corneliu Ștefan a obținut 111 voturi iar Rovana Plumb doar 97,în bătalia pentru președiniția organizației. In competiția pentru funcția de președinte executiv, Titus Corlățean a câștigat la un scor și mai strâns, în fața contracandidatului său, Alexandru Oprea, 106-101. fiind rezultatul final după numararea voturilor.

Articolul precedentVictorie importantă pentru CSM Târgoviște,în prima ligă de baschet feminin. 72-69 cu Olimpia Brașov
Articolul următorChindia Târgoviște a remizat cu FC Sochi, 0-0, într-un amical disputat în Antalya