Chindia Târgoviște este noul lider al campionatului ligii secunde de fotbal. În prologul etapei cu numărul 35 echipa lui Viorel Moldovan a câștigat la Tg.Jiu, în fața Pandurilor, după o partidă în care doar portarul gazdelor a dat emoții dâmbovițenilor.

Foto– Jucătorii Chindiei salută galeria proprie, după victoria cu Pandurii Tg. Jiu

Sursa foto– facebook, FC Chindia

Partida dintre Chindia Târgoviște și Pandurii Tg. Jiu a fost prima a etapei cu numărul 35. Iată echipele ce s-au confruntat pe stadionul artificial de la Tg. Jiu.

Pandurii: Al. Costache – Oiţă, D. Ciobanu (Măicăneanu 78′), Rob. Bratu, Al. Vasilescu – Trancă (Dănescu 71′), Raiciu – Tudoran (cpt.), Dodoi, Blejdea (Du-Ho Kim 86′) – Al. Popescu
Rezerve neutilizate: Al. Opriţa – Rob. Gheorghe, Şendroiu, Dinu-Ivănescu
Antrenor: Adrian Bogoi

Chindia: Aioani – Martac, Leca, Bg. Şandru, D. Panait – Raţă (D. Dumitraşcu 76′), A. Mihaiu (Neicuţescu 55′), Liv. Mihai, Novac – D. Florea, Cherchez (cpt.)(Cr. Neguţ 55′)
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Andr. Şerban, C. Dinu, Val. Alexandru
Antrenor: Viorel Moldovan

În ciuda numeroaselor ocazii, și chiar a unui penalty, Chindia nu a reușit să deschidă scorul în prima repriză a partidei de la Tg. Jiu. Căpitanul Cristi Cherchez a ratat cea mai mare ocazie a oaspeților, în prima repriză, dintr-un penalty pe care tot el l-a obținut.

În repriza a doua, târgoviștenii au dominat la fel de consistent, dar portarul gazdelor, Al. Costache, nu a mai făcut minunile reușite în prima repriză. Daniel Florea (min. 65) și Liviu Mihai (min.68) au stabilit scorul partidei. Rezultat final:

Pandurii Tg.Jiu- Chindia Târgoviște 0-2 (0-0)

În urma acestei partide, Chindia acumulează 76 de puncte și trece pe primul loc în clasament, până la confruntarea dintre U Cluj și Academica Clinceni (joi, 16 mai 2019)

Foto- Clasament liga II, după meciul Pandurii- Chindia Târgoviște, etapa 35

Sursa foto– liga2.ro

În etapa cu numărul 36, Chindia Târgoviște joacă pe teren propriu, duminică, 19 mai, cu Metaloglobus București.

Articolul precedentVolei feminin| CSM Târgoviște câștigă cu Lugoj și se califică în finala Cupei României
Articolul următorSpectacol pentru copii, la Târgoviște: ”Portativul copilăriei”