Centrul Județean de Cultură Dâmbovița vă invită vineri, 31 mai 2019, ora 18.00, în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște, la un spectacol extraordinar dedicat copiilor, intitulat: ”Portativul copilăriei”.

Elevii Școlii Populare de Arte ”Octav Enigărescu”, din cadrul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, vor oferi publicului dâmbovițean un program artistic, coordonat de profesorii acestei școli.

În premieră la Târgoviște, vor concerta Daria Ștefan, finalistă în concursul Next Star și David Ștefan, finalist în concursul Vocea României junior.

Tot finalistă la Vocea României junior este și Renata Iager, o dâmbovițeancă cu un talent imens, care va încânta cu timbrul său special.

„O altă invitată este și Lorelai, din Târgoviște, omul căruia îngerii i-au dăruit aripi pentru a reuși, cea care a câștigat nu doar inimile românilor ci și marele premiu al prestigiosului concurs Românii au talent. Spectacolul va fi întregit de prezența binecunoscutului ansamblu folcloric ”Mlădițe ilfovene”, coordonat de îndrăgita interpretă de folclor Mărioara Man Gheorghe. Vă așteptăm cu mic, cu mare pentru a sărbători copilăria, vineri, 31 mai 2019, ora 18:00, în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște. Intrarea este liberă”, se arată într-un comunicat al Centrului de Cultură.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentChindia Târgoviște trece pe primul loc,în liga a II-a, după ce a câștigat la Tg.Jiu
Articolul următorCum era „preparat” peștele traficat în România: „dacă se strica era marinat sau spălat cu oţet”