FOTO: fanatik.ro
CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, în depalsare, la Ploieşti, cu Chindia Târgovişte, în etapa a XVI-a a Ligii I. Oltenii au avut peste o oră de joc superioritate numerică.
Au marcat: Bic ’62 / Cicâldău ’64.
1-0, min. 62: Neciu a pasat dintr-o lovitură liberă lateral dreapta către Bic, care, nemarat în marginea careului, a înscris cu un şut de la 15 metri.
1-1, min. 64: Cicâldău a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, balonul intrând în poartă după ce a fost deviat de un jucător din zid.
Ivancici a fost eliminat în minutul 27, cu roşu direct, pentru că l-a lovit cu cotul în figură pe Bălaşa.
Au evoluat următoarele echipe:
Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Neciu (Dumitraşcu ’80) – Neguţ (Novac ’89), Raţă, Bic, Yameogo – Ivancici, Dumiter (Voduţ ’77). Antrenor Viroel Moldovan;
Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa (Acka ’63), T. Ferreira, Bancu – Ivanov (A. Ioniţă ’64), Cicâldău, Ciosici – Bărbuţ, A. Ivan, Mihăilă (Zakarici ’68). Antrenor Victor Piţurcă.
Cartonaşe galbene: Yameogo ’74 / Mihăilă ’50, Ivan ’52, Cicâldău ’57, Bancu ’60.
Arbitri: Cătălin Popa – Valentin Avram, Mihai Marius Marica – George Rădulescu;
Observatori: Iosif Olah, Ioan Mironaş.
În urma acestui rezultat, CSU Craiova rămâne pe locul 4, cu 28 de puncte, după CFR Cluj, 30 de puncte, FC Viitorul, 29 de puncte şi Astra, 28 de puncte.
Chindia urcă provizoriu pe locul 10, cu 17 puncte.
Articolul precedentCicâldău după egalul cu Chindia Târgovişte: „Nu avem nicio scuză”
Articolul următorLocalitățile din Dâmbovița care vor beneficia cadastrare gratuită