Chindia Târgoviște s-a impus cu un  categoric 6-0 în fața celor de la CS Balotești, în etapa cu numărul 34, din liga a doua de fotbal. Echipa lui Viorel Moldovan rămâne pe locul doi, după ce liderul, Academica Clinceni, a reușit să smulgă un punct la Timișoara.

Partida dintre Chindia Târgoviște și CS Balotești a fost una fără istoric, în care gazdele au controlat autoritar partida de la un capăt la altul. Iată echipele ce s-au înfruntat pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște.

 

Chindia: Aioani – Martac, Bg. Şandru, C. Dinu, D. Panait, Raţă, D. Novac, Liv. Mihai (cpt.), A. Mihaiu, Val. Anlexandru, Neicuţescu
Rezerve: Ius. Popescu – D. Florea, Andr. Şerban, Cherchez, D. Dumitraşcu, Crinel Stoica, Acasandrei
Antrenor: Viorel Moldovan

Baloteşti: Iordan – Mitrache, Marciuc, Flămânzeanu, M. Neagu, Voineag, G. Mihai, Fl. Niculae, M. Ghiţă, R. Mihai, Vas. Mihai
Rezerve: Fulga – P. Capotă, F. Paraschiv, Mih. Badea, Cocîrlă, Al. Stoica, Clătinici
Antrenor: Ciprian Niţă

Târgoviștenii au deschis repede scorul prin Valentin Alexandru (min.13). Până la pauză meciul a curs într-o singură direcție; Chindia reușind să mai marcheze de trei ori, Liviu Mihai (min 25 și 37) și prin Vadim Rață (min.41).

Cea de a doua repriză nu a adus aproape nicio modificare în teren. Doar din tribună au dispărut o parte dintre spectatori, cel mai probabil din cazuza scorului și a faptului că la Târgoviște a început ploaia.

Tot cei de la Chindia au fost echipa ce a dominat, astfel că firesc au venit și golurile (Cristian Cherchez,min.61 și Mihai neicuțescu, min.90). Rezultat final:

Chindia Târgoviște-CS Balotești 6-0 (4-0)

Chindia acumulează, după etapa cu numărul 34, un total de 76 de puncte, cu unul mai puțin decât Academica Clinceni, ce în această etapă a reușit să smulgă un egal, in extremis, pe terenul celor de ASU Poli Timișoara, egalând la 2, în minutul 90+3.

Cu doar patru etape înainte de finalul campionatului Chindia Târgoviște se află pe loc direct promovabil (locul 2) și are un avans de 7 puncte față de locul trei, U Cluj (69 puncte, un meci mai puțin disputat).

Următoare partidă, pentru Chindia Târgoviște, va fi marți,14 mai, la Tg.Jiu, împotriva echipei locale Pandurii.

Articolul precedentO persoană a fost rănită, în urma unei coliziuni auto, ce a avut loc la Răzvad
Articolul următorFOTO VIDEO Prăpăd în Lazuri. Drumurile și câmpurile, acoperite cu gheață