Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că toate meciurile de fotbal din România se vor disputa fără spectatori, ca urmare a deciziei autorităților de a interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de oameni, în România. Unul dintre primele evenimente afectate este meciul dintre Chindia Târgoviște și Sepsi Sf. Gheorghe, ce are loc astăzi, 8 martie, cu începere de la ora 17.30.

Imagine arhivă (sursa – AFC Chindia Târgoviste, via Marian Sterea)

„FOARTE IMPORTANT: Meciul de astăzi se va disputa FĂRĂ SPECTATORI, în concordanță cu decizia Ligii Profesionistă de Fotbal.

Comunicat LPF: Având în vedere măsurile preventive adoptate de autoritățile competente ale Statului azi, 08.03.2020 vă aducem la cunoștință că următoarele jocuri din Liga I vor fi organizate fără spectatori, în condițiile prevăzute de art. 59.2 din ROAF. Măsura se aplică imediat.

În aceste condiții, deplasarea suporterilor este ANULATĂ.

Suporterii care și-au achiziționat bilete își vor primi banii înapoi începând de mâine, de la Târgoviște sau Ploiești, în funcție de casa de unde și le-au cumpărat. Cei care și-au procurat tichetele online sunt rugați să se adreseze responsabililor myticket.ro”

Au anunțat cei de la Chindia Târgoviște, pe pagina de facebook a clubului.

Potrivit ROAF, la meciuri vor avea avea voie doar oficiali ai celor două echipe, personalul angajat pentru interținerea stadionului și organizarea meciului, forțe de ordine, reprezentați LPF și FRF și ziariști.

Articolul precedentVideo| Sunt bulversați după anunțul autorităților, legat de adunările peste 1000 de oameni. Oficialii Chindiei nu știu cum să procedeze
Articolul următorChindia si Sepsi termină la egalitate (1-1) un meci fără spectatori, disputat la Ploiești