Descindere în forță a polițiștilor de la trupele speciale, în această dimineață, la domiciliile mai multor bărbați din orașul Găești și comuna Mogoșani, din Dâmbovița. Cinci persoane au fost ridicate de polițști. Cei reținuți sunt acuzați de tulburarea liniștii publice, port de obiecte periculoase , lovire și alte violențe, fapte săvârșite în data de 20 septembrie.

Imagine cu un caracter ilustrativ

În această dimineață (17 octombrie), polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au efectuat trei percheziții domiciliare, din care două în Găești și una pe raza localității Mogoșani, la cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 46 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovire sau alte violențe, fapte comise în ziua de 20 de septembrie a.c..

În urma descinderilor, au fost ridicate în vederea indisponibilizării mai multe obiecte susceptibile a fi folosite la săvârșirea infracțiunilor.

Au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliției pentru audieri.

În urma probatoriul administrat, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 18 octombrie, să fie prezentați magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Activitățile sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

Articolul precedentRovana Plumb, șefa PSD Dâmbovița, își poate recupera banii cheltuiți în campania electorală, spune AEP-ul
Articolul următorÎncarcerat la Mărgineni, pentru mai bine de doi ani, pentru infracțiunea de furt