Adrian Țuțuianu a declarat, la puțină vreme după decizia CEx-ului Național al PSD, de excludere a sa din partid, că știe cine a realizat înregistrările care l-au făcut să piardă susținerea PSD. Doi, din cei trei nominalizați ,ca autori ai înregistrărilor, nu neagă. Al treilea cere probe.

„Înregistrările au fost făcute sub coordonarea lui Codrin Ştefănescu. Lângă el a venit un fost deputat PP-DD trecut meteoric prin PSD Dâmboviţa în vremea lui Victor Ponta – Radu Popa, un personaj toxic cu care nu am putut avea niciun fel de relaţii cordiale, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, ofiţer de securitate Oprea şi, probabil, unul din colegi – nu ne iubeşte toată lumea din organizaţia Dâmboviţa – care a fost cablat cu tehnica de ultima generaţie.Nu au fost înregistrări cu telefonul, toţi am predat telefoanele la intrarea în sală, aşa ne-am obişnuit să lucrăm.Când am afirmat cu nume şi prenume ştiu foarte bine ce s-a întamplat în judeţul Dâmboviţa. Am colectat informaţii de la toată lumea”, a spus Ţuţuianu.

Radu Popa (foto), a precizat că nu se află în țară și a postat pe pagina s-a de facebook o reacție la acuzele lui A.Țuțuianu.

„Nu sunt în țară si am aflat că Adrian Tutuianu vorbeste despre mine pe la o televiziune cu audientă confidențială. Am doar două comentarii:
1. Pe Tutuianu l’au exclus din partid propriile lui declarații,nimeni nu a inventat nimic.
2. Exact ceea ce el i’a facut bietului Ion Stan-cand si’a trimis un cunoscut să’l înregistreze,cablat cu tehnica DNA-exact asta i s’a întâmplat si lui. Restul e decizia CEX.

Later edit:daca il tine cureaua,merg cu el in orice studio tv national sa discutam despre psd db.”

Codrin Ștefănescu(foto) nu neagă, cu „subiect și predicat”, acuzele lui Adrian Țuțuianu:

„L-au înregistrat cu telefoanele. El nu știe? Tot se zbate că fostul deputat, că fostul președinte de Consiliu. Păi numai câți foști sunt care nu îl suportă. Sunt primari care au rămas siderați când l-au auzit cum vorbește despre colegii lui, au înregistrat și au trimis în direct înregistrările peste tot, la presă, la partid. Asta cu înregistrările sunt adunate de pe la Găiești, Dâmbovița”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru DCNews

Al treilea nominalizat, de către A. Țuțuianu, în scandalul înregistrărilor, Alexandru Oprea(foto), fost șef al CJ Dâmbovița a precizat doar că speră ca Țuțuianu să aibă dovezi, într-un comentariu, la un articol postat pe un site local.(foto)

Articolul precedentUVT, partener în depășirea recordului mondial pentru cea mai mare oră de educație financiară din lume
Articolul următorPrimăria Târgoviște vrea 1,5 milioane de euro, bani europeni, pentru un parc nou,în oraș