Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Târgoviște va găzdui, temporar, activitatea Grădiniței nr. 15 și a Creșei „Spiriduș”, instituții ale căror locații fac obiectul unor ample programe de reabilitare și modernizare.

„Precizez că vara trecută, administrația locală târgovișteană a realizat la acest liceu lucrări ample de reabilitare, lucrări care au vizat atât sălile de clasă cât și cantina, sala de sport, terenul de sport, aleile, spațiul verde etc. Asigurăm atât părinții, cât și cadrele didactice, că au fost luate toate măsurile astfel încât copiii să beneficieze de condiții optime, iar activitatea să nu aibă de suferit, lucru pe care l-am verificat personal”, a precizat primarul Cristian Stan.

Edilul a mai spus că 12 unități de învățământ târgovistene vor intra anul acesta în reabilitare.

„Mulțumim întregului corp didactic târgoviștean și, în egală măsură, părinților, pentru înțelegerea de care dau dovadă în această perioadă în care trebuie să depăsim inconvenientele mutării într-un alt spațiu de învățământ, în contextul în care, nu mai puțin de 12 unități de învățământ târgovistene vor intra anul acesta în reabilitare, în cadrul celui mai amplu program de modernizare implementat vreodată la nivelul infrastructurii educaționale a orașului nostru”, a mai spus Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentCursuri de limba engleză și ateliere de lucru, organizate de Arhiepiscopia Târgoviște
Articolul următorImpozite de 5 ori mai mari pentru proprietarii neglijenți