Primăria Târgoviște a finalizat și cea de-a doua etapă de identificare a clădirilor și terenurilor aflate în stare avansată de degradare, insalubre sau abandonate.

Edilul Cristian Stan a anunțat că imobilele aflate în stare de degradare au fost identificate, multe dintre ele fiind clădiri de patrimoniu, situate în zona centrală a municipiului Târgovişte.

„Astfel, și în acest an, voi propune Consiliului Local majorarea cu 500% a impozitului pentru încă aproximativ 20 de imobile aflate în stare de degradare și care reprezintă un pericol pentru cetățeni sau sunt adevărate focare de infecție. Precizez că toți proprietarii acestor clădiri au primit în prealabil somații, fără însă a lua măsurile necesare de reabilitare”, a precizat primarul Cristian Stan.

Printre clădirile identificate ca făcând parte din această categorie se numără fostul restaurant Brotăcei din Parcul Chindia, fosta clădire a Poștei de la Gară, Casa Dâmbovițeană, dar și fostul sediu al Poliției Municipiului.

Toți proprietarii au primit somații cu privire la obligativitatea reabilitării și întreținerii imobilelor, dar aceștia nu au luat măsuri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentClădirea Liceului Auto va găzdui, temporar, activitatea Grădiniței nr. 15 și a Creșei „Spiriduș”
Articolul următorVIDEO Transbucegi este circulabil. Poliția are ultimul cuvânt de spus