O clinică medicală privată, unicat în România, după cum spun proprietarii, a fost inaugurată în comuna dâmbovițeană Voinești. Clinica, specializată în terapii celulare regenerative, cu laseri de joasă frecvență, este un proiect 100% românesc, iar la inaugurarea din 16 noiembrie proprietarii l-au inivitat pe un fost ministru al Sănătății, Nicu Băncioiu, dar și șeful secției de chirurgie de la Spitalul Floreasca, profesor dr. Mircea Beuran.

Imagine

Foto- Mircea Beuran (stânga), Nicu Bănicioiu (centru), Adrian Țuțuianu (dreapta)

Sursa foto-facebook, Adrian Țuțuianu

Clinica a fost inaugurată în comuna dâmbovițeană Voinești, în data de 16 noiembrie. Proiectul este unul 100% românesc, iar tinerii proprietari ai clinicii inaugurate la Voinești, spun  că terapiile celulare regenerative, oxigenarea hiperbară intravenoasă sau tratamentele anti-aging realizate aici vor fi făcute cu cele mai noi tehnologii în domeniu.

La inaugurare gazdele i-au avut ca invitați pe profesorul dr.Mircea Beuran, șeful Clinicii de Chirurgie a Spitalului Floreasca din capitală dar și pe fostul ministru al Sănătății, Nicu Bănicioiu.

La clinica deschisă la Voinești este organizat, în perioada următoare, evenimentul Zilele Porților Deschise, ce va avea loc în intervalul 18-21 noiembrie.

Articolul precedentCoduri galbene de vânt și ceață în Dâmbovița
Articolul următorTrafic îngreunat pe mai multe drumuri din țară, din cauza ceții