Clubul târgoviștean Chindia a anunțat că va veni în sprijinul suporterilor ce vor să meargă la meciul cu CFR Cluj, ce va avea loc la Ploiești, sâmbătă 3 august. Înscrierile pentru transport se fac în momentul achiziționării biletului.

Chindia Târgoviște se pare că a învățat lecția oferită de suporteri, la primul meci din actualul campionat al ligii I, disputat de dâmbovițeni pe teren propriu, la Ploiești.

Foto– stadion Ilie Oană (Chindia-Viitorul) sursa- AFC Chindia Oficial

Cererea mare de bilete de la primul meci (contra celor de la Viitorul Constanța), disputat pe teren propriu (terenul de la Târgoviște este în reabilitare), dar pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, a făcut clubul târgoviștean ca la a doua partidă de pe teren propriu să se pregătească mai bine.

După ce, față de prima partidă de la Ploiești, a fost dechisă și tribuna a II-a a stadionului Ilie Oană, clubul a mai făcut un gest pentru suporteri.

Afiș meci Chindia-CFR Cluj (sursa-AFC Chindia Târgoviște)

„AUTOCARE pentru meciul cu CFR Cluj: clubul nostru vine în sprijinul suporterilor care vor să meargă sâmbătă la Ploiești. Înscrierile pentru deplasare se fac la stadionul Eugen Popescu, în momentul achiziționării biletului la meci. Transportul este gratuit. Autocarele vor pleca sâmbătă, ora 18.30, din fața stadionului.”

Este mesajul postat pe pagina oficială de facebook a clubului târgoviștean. Meciul Chindia Târgoviște- CFR Cluj, va avea loc sâmbătă, 03  august 2019, la Ploiești, cu începere de la ora 21.00.

Chindia a adunat doar un singur punct în primele trei etape de campionat.

Articolul precedentFOTO| Bărbat decedat după ce un tractor s-a răsturnat peste el, la Pietrari
Articolul următorCod Galben de furtună prelungit, în Dâmbovița. Se anunță potop la Târgoviște