Județul Dâmbovița este și sub atenționare de tip cod portocaliu de inundații, atât pentru râul Argeș cât si pentru râul Ialomița.În același timp până în data de 17 iunie este și cod portocaliu de furtună și căderi importante de precipitații. Deja au început să apară problemele. Mai multe gospodării din orașul Pucioasa au fost inundate.

Conform atenționărilor primite de la meteorologi, întregul județ Dâmbovița este sub atenționare de tip cod portocoliu,atât în ceea ce priveste furtunile cât si inundatiile. Ploile abunde vor continua pâna în prima parte a zilei de 17 iunie. Deasemnea, codul portocaliu de inundatii este valabil pentru bazinele hidrografice ale râurilor Arges și Ialomița,până la ora 20.00 a zilei de 17 iunie.

Imagine

Deja au început sa apară problemele. La Pucioasa a fost solicitat ajutorul pompierilor (astăzi, 16 iunie), în cazul a mai multe gospodării, după ce apa a inundat curțile oamenilor sau demisolul unor imobile. (foto).

FotoInundații Pucioasa, demisol,complex strada Republicii (16.06 2020)

La fața locului intervin, la momentul actual, cei de la detașamentul Pucioasa al ISU Dâmbovița (3 echipaje).

Articolul precedentContractul de execuție lucrări (peste 13 milioane de lei), pentru restaurarea Curții Domnești, de la Târgoviște, a fost semnat
Articolul următor100% TU DECIZI! Dacian Cioloș, fiu de milițian și văr cu șef din „Doi și-un sfert”