Colind special al copiilor de la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște. Aceștia au venit special la ISU Dâmbovița, pentru a le mulțumi, în acest fel, pompierilor dâmbovițeni, pentru activitatea de zi cu zi. Concertul de colinde a fost ținut chiar în parcarea unității din Târgoviște, a ISU Dâmbovița.

Imagine

20 de elevi ai Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” din Târgoviște au fost oaspeţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa, de această dată în calitate de colindători. La sediul detașamentului Târgoviște, al ISU Dâmbovița, copii au vrut neapărat să îi bucure pe pompieri cu un concert de colinde, dar și ca o mulțumire pentru activitatea acestora.

Imagine

 „Au ţinut să aducă spiritul Crăciunului şi acasă la cei care, 24 de ore din 24, acţionează ca salvatori de vieţi şi bunuri materiale. Şi au făcut-o cu prisosinţă.

A fost o întâlnire emoţionantă, cu lacrimi de bucurie în ochii pompierilor. Un program artistic încântător susţinut de aceşti minunaţi copii, care au fost răsplătiţi de gazde, conform tradiției, cu dulciuri și fructe. „

Au scris cei de la ISU Dâmbovița, într-un comunicat de presă, după finalizarea evenimentului, ce a avut loc în data de 18 decembrie.

Articolul precedentRevoltă în rândul magistraților de la Tribunalul Dâmbovița. „E afectată independența justiției”, spun judecătorii
Articolul următorDescindere la hoții de lemn ( 10 adrese domiciliare) din Dâmbovița. Trei bărbați au fost reținuți