O coliziune între doua tir-uri a avut loc în această dimineață pe DN 1 A, pe raza localității dâmbovițene Bujoreanca. În urma impactului, unul dintre șoferi a rămas încarcerat, fiind nevoie de ajutorul pompierilor de la ISU Dâmbovița. Traficul în zonă a fost parțial restricționat, în urma accidentului.

Sursa foto-facebook

Accidentul s-a produs în jurul orei 9.00 pe DN 1 A, București – Ploiești, în zona localității Crevedia, județul Dâmbovița, după ce a avut loc o coliziune între două autobasculante. În urma impactului, o persoană este încarcerată (rănită ușor), au transmis cei de la IGPR.

IPJ Dâmbovița precizează că este voba de localitatea Bujoreanca, iar accidentul a avut loc din cauza nepăstrării distanței regulamentare în mers. În urma impactului, unul dintre șoferii implicați în accident a rămas încarcerat fiind nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi extras. Bărbatul, rănit ușor, a refuzat sa fie transportat la spital.

La fața locului polițistii desfășoară cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Traficul în zonă, DN 1 A, Bujoreanca, s-a desfășurat cu dificultate (pe un  singur fir) aproape o oră, fiind reluat în condiții normale după acest interval.

Articolul precedentSinucidere, în direct, pe facebook. Un tânăr de 28 de ani s-a sprânzurat, fără ca nimeni să poată interveni în timp util
Articolul următor”Împreună mai pregătiți”. Campanie ISU Dâmbovița, cu ocazia Zilelor Protecției Civile (28 februarie-4 martie)