Accident violent între două mașini pe DN 72, în apropiere de localitatea Dumbrava din județul Dâmbovița. Este surprinzător, dată fiind vioelența impactului dintre cele două TIR-uri, dar nimeni nu a decedat la impact. O persoană a rămas încarcerată.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00, chiar pe șoseaua (DN 72) ce tranzitează localitatea Dumbrava. Impactul dintre cele două mașini a fost extrem de puternic, fiind resturi împrăștiate peste tot, în aria unde s-a produs incidentul. Practic mașinile fiind avariate aproape în totalitate. În una dintre mașini, ce avea și două remorci, a rămas încarcerată, între fiarele contorsionate ale cabinei, o persoană.

La fața locului au intervenit pompierii de la detașamentul Târgoviște, al ISU Dâmbovița, cu cu 1ASAS, o mașină de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Conform IPJ Dâmbovița, accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauză că unul dintre cei doi șoferi nu era atent la calea de rulare. La fața locului se fac deocamdată cercetări, cu privire la accident. Pe sectorul de drum unde a avut loc accidentul, în dreptul localității Dumbrava, traficul auto s-a desfășurat alternativ.

Articolul precedentTrandafirii au dispărut, la PSD Dâmbovița.Social democrații au înlocuit sigla partidului cu fotografia lui Adrian Țuțuianu
Articolul următorIncendiu puternic la o societate de valorificare a deșeurilor. Fumul a acoperit cerul Târgoviștei