Cea de-a 50-a ediție a Concursului Național de Literatură „Moștenirea Văcăreștilor”, se va desfășura la Târgoviște în perioada 2-4 noiembrie 2018. Concursul are patru secțiuni și se adresează tuturor creatorilor cu vârsta de până în 40 de ani, din România.

Ediția aniversară este structurată pe patru secțiuni de creație:  poezie , proză scurtă , teatru scurt și eseu . Juriul, al cărui președinte este acad. Mihai Cimpoi (membru de onoare al Academiei Române) va decide câștigătorii premiilor dintre cei care au trimis lucrări (până la data de 30.09.2018). Marele premiu este în valoare de 1200 de lei, iar pentru fiecare secțiune se vor acorda patru premii (locul I-IV), a căror valoare este cuprinsă între 600 și 200 de lei. Aproape toate evenimentele, cuprinse în programul de trei zile al Concursului Național „Moștenirea Văcăreștilor” vor avea loc la sediul Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște.

Articolul precedent„Vindecătorul” Constantin Mudava a murit la 82 de ani. Inclusiv Ceaușescu a apelat la serviciile sale
Articolul următorFoto| Prea obosit pentru șofat. S-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului