Accident spectaculos pe DJ 722, în comuna Sălcioara, județul Dâmbovița. Un bărbat, de 68 de ani, cel mai probabil pe fondul unei oboseli accentuate, s-a răstunat cu autovehiculul pe care îl conducea, în afara părții carosabile. Din fericire nu s-au înregistrat victime, doar șoferul fiind accidentat ușor.

Accidentul s-a produs în după amiaza zilei de 01.11.2018, pe raza comunei Sălcioara, sat „Mircea Vodă”. Conducătorul autovehicului, în vârstă de 68 de ani, domiciliat chiar în localitatea pe raza căreia a avut loc accidentul, pe fondul oboselii, după cum reiese din primele cercetări, efectuate la fața locului de polițiștii de serviciul de Poliție Rutieră Dâmbovița, a scăpat de sub control mașina. Aceasta s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului au intervenit și reprezentanții ISU Dâmbovița, cu un echipaj de la descarcerare.

Victima a fost extrasă din autoturismul avariat și  nu a fost transportată la spital, pentru că  prezenta leziuni minore.La fața locului a fost  prezent atât un echipaj SMURD cât și unul al Ambulanței Dâmbovița.

Articolul precedentConcursul național „Moștenirea Văcăreștilor” a împlinit 50 de ani.Ediția aniversară, la Târgoviște,timp de 3 zile
Articolul următorCozmin Guşă: Partidul Realitatea are trei candidaţi bombă la europarlamentare