Primaria Comisani
Primaria Comisani

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate şi conflict de interese de natură administrativă în cazul a 24 foşti şi actuali aleşi locali. Printre ei se află și un consilier local din Comișani.

Este vorba de Zaharia Ion Dan, consilier Local în cadrul Consiliului Local Comişani, Judeţul Dâmboviţa

Potrivit ANI, în exercitarea mandatului de consilier local (2012 – 2016) a votat în mod favorabil pentru adoptarea unei Hotărâri a Consiliului Local, ulterior între Primăria Comunei Comişani şi Asociaţia Comişanca fiind încheiat un Contract de închiriere pentru suprafeţele de pajişti aflate în domeniul privat al comunei Comişani, deşi persoana evaluată avea un interes personal în problema supusă dezbaterilor Consiliului Local întrucât deţinea la acea dată calitatea de membru supleant în cadrul Consiliului Director, respectiv membru asociat în cadrul asociaţiei.

„Astfel, persoana evaluată a încălcat dispoziţiile art. 70, art. 71 şi art. 77 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2011 şi cu dispoziţiile art. 75, lit. b) şi f) şi art. 77 din Legea nr. 393/2004”, arată ANI.

Articolul precedentAu încercat să fure din bancomatul Primăriei . S-au „ales” cu o… cercetare pentru tentativă de furt
Articolul următorFoto| Tractorul a fost mai rezistent. Coliziune între un autoturism și un tractor, pe DN 7