Problemele cauzate de cantitățile abundente de precipitații, căzute în ultimele zile și în județul Dâmbovița, sunt în continuare de actualitate. În continuare, pompierii de la ISU Dâmbovița intervin în localitatatea Ciocănești, pentru a ajuta la evacuarea apelor din gospodăriile inundate ale localnicilor. Intervenția acestora în zonă durează deja de mai bine de 24 de ore.

Conform unei comunicări a celor de la ISU Dâmbovița, operațiunile de intervenție pentru evacuarea apelor continuă la Ciocănești și în dimineața zilei de 18 iunie. În noaptea de 17-18 iunie, la Ciocănești erau încă probleme, în 4 case si 11 gospodării din satul Ciocănești și la încă 2 gospodării din satul Crețu.

Zeci de pompieri și mai multe echipaje cu motopompe, de la ISU Dâmbovița, au fost mobilizati în zonă. Din păcate situația în zona este una dinamică pentru că în continuare continua să cada cantități importante de precipitații, întreg județul Dâmbovița fiind sub avertizare de tip cod galben de precipitații.

Articolul precedentBiciclist de 69 de ani accidentat ușor la Odobești,în Dâmbovița
Articolul următorVești proaste, în continuare, de la meteorologi. Coduri galbene și portocalii, de ploi și inundații, (și) în Dâmbovița