O fetiță de 13 ani din Târgoviște, imobilizată în scaun cu rotile, a născut la începutul lunii februarie, la maternitatea din oraș. Fata ar fi fost abuzată sexual de concubinul mamei, de un an de zile, însă de frică nu a spus nimic, sarcina fiind descoperită abia după 7 luni.

Totul s-ar fi întâmplat într-un centru social din Târgoviște, potrivit Poliției.

Copila de 13 ani, alături de mama sa, concubinul acesteia și cei 5 frați, cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, locuiește în Centrul de Servicii Sociale Sfânta Maria, aflat în subordinea Primăriei Târgoviște.

Poliția a fost sesizată în acest caz, iar copila a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu o rudă, mai exact, concubinul mamei.

„Li s-a oferit cazare într-un centru al Primăriei Târgoviște pentru familii în dificultate, unde au locuit o perioadă, mama, concubinul și cei 6 copii. În timp ce era în acest centru, s-a observat că mama era gravidă, a fost anunțată Polița. Acum se derulează o anchetă”, a precizat Cerasela Gurgu, purtătător de cuvânt DGASPC Dâmbovița.

Fetița de 13 ani suferă de tetrapareză, iar în perioada de recuperare ce a urmat unei operații, pe 2 august, a fost nevoită să stea în scaun cu rotile.

Copilul pe care l-a născut se internat la Spitalul Județean de Urgență, fiind prematur.

„În acest moment este încă în compartimetul de prematuri, într-o stare bună, acceptabilă pentru vârsta lui și prematuritatea în care s-a nscut. A fost vizitat și de mămică și bunică”, a precizat dr. Elena Firoiu, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Autoritățile nu au bănuit nimic pentru că centrul în care familia era cazată este unul cu regim deschis, iar camere de supraveghere sunt doar pe holuri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedent10 obiective turistice superbe din Dâmbovița
Articolul următor„Dragobete” în Dâmbovița – 22, 23 sau 24 februarie?