Cornel Crăciun este noul director al CJAS Dâmbovița. Acesta îi ia locul Niculinei Sandu, care a fost demisă de corpul de control din CNAS, în urma descoperirii unor nereguli grave de funcționare.

„Având în vedere Ordinul Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate cu nr.222714.02.2019, vă comunicăm începând cu data de 14.02.2019, a fost numit să exercite mandatul de Preşedinte-Director General al Casei de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa domnul dr.jr. Crăciun Cornel – Director Executiv Relaţii Contractuale. Crăciun Cornel îşi desfăşoară activitatea de director executiv Relaţii Contractuale din anul 2001. În intervalul 1999-2001 domnul dr. jr. Crăciun Cornel a desfăşurat activitatea de vicepreşedinte în CAS Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat al CJAS Dâmboviţa.

Directoarea CJAS Dâmboviţa, Niculina Sandu, a fost demisă, marţi, 5 februarie, în urma unui control inopinat efectuat de preşedintele CNAS, însoţit de Corpul de Control al instituţiei şi de directorul de Resurse Umane. Aceştia au efectuat o verificare inopinată la sediul CJAS Dâmboviţa, în urma căreia au fost găsite nereguli grave. Care au fost acelea, citiți AICI.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

CJAS Dâmbovița și Constanța, lăsate fără directori. Nereguli grave descoperite de superiori

Articolul precedentDâmbovița are doi foști parlamentari în comitetul de coordonare al PRO România
Articolul următorS-a ales cu dosar penal, pentru un pistol cu gaz