Filiala Dâmbovița a PRO România este una dintre puținele filiale, ale partidului lui Victor Ponta, ce participă cu doi oameni în comitetul de coordonare a alegerilor din 2019. Dâmbovițenii se laudă, pe pagina de socializare a partidului, cu prezența în comitet a fostului deputat Georgică Dumitru și a senatorului Adrian Țuțuianu.

Postarea, în care este amintită prezența a doi dâmbovițeni, în comitetul de coordonare a campaniilor electorale, din 2019, a fost făcută pe pagina de facebook a PRO România Dâmbovița. Cei doi reprezentanți ai Pro România Dâmbovița sunt:

-fostul deputat Georgică Dumitru (2008-2012 PDL; 2012-2016 PC-ALDE) (foto-subliniat roșu)

-senatorul Adrian Țuțuianu (2008-2012 PSD, 2016-2018 PSD, 2019-independent)(foto-subliniat roșu)

În postarea de pe pagina de facebook, a PRO România Dâmbovița, este amintită și prezența lui Marian Neacșu, fostul tezorier al PSD, actualmente membru al Pro România.

„Ieri, la sediul #PRORomania a avut loc întâlnirea conducerii partidului cu colegii coordonatori județeni din toată țara. S-a discutat despre alegerile europarlamentare și a fost setata strategia pentru strângerea de semnături în vederea depunerii candidaturilor.
L-am avut alături și pe Marian Neacșu, căruia îi urăm bun-venit în #PRORomânia.”

Articolul precedentPrimăria Târgoviște-38 de autobuze vechi și licitație pentru 28 noi, la preluarea serviciului de transport
Articolul următorCornel Crăciun, noul director al CJAS Dâmbovița