Deși, în ultimele două zile, în județul Dâmbovița nu a fost raportat niciun caz nou de infecție cu coronavirus, nu se poate spune că pericolul a trecut. Asta pentru că, spre exemplu, doar în ultimele ore au fost spitalizate 6 persoane, din Dâmbovița, ce prezintă simptome ale infectării cu COVID 19. Dintre cei 290 de dâmbovițeni ce au contractat virusul, de la debutul epidemiei, mai puțin de jumătate s-au vindecat.

La cest moment, 1 iunie 2020, în Dâmbovița sunt înregistrate 290 de persoane ce au fost infectate cu coronavirus. Conform datelor furnizate de Instituția Prefectului Judetului Dâmbovița, doar 113 dintre aceste persoane au fost declarate vindecate, iar 12 persoane au decedat, din păcate, ceea ce face ca, în total, mai puțin de jumătate dintre dâmbovițenii ce au fost infectati cu coronavirus să fie videcați până acum.

Conform datelor oficiale furnizate de DSP Dâmbovița:
– se află în izolare la domiciliu: 1.613 persoane asimptomatice
– se află în carantină instituționalizată: 18 persoane
– persoane confirmate cu COVID-19, în total: 290 persoane
– persoane vindecate : 113
– persoane decedate de la debutul pandemiei: 12.

În ultimele 24 de ore alte șase persoane din Dâmbovița au fost transportate la spital fiind suspecte de infectie cu coronavirus.
„În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (6 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, DSP Dâmbovița a executat o misiune specifică privind transportul probelor biologice.”

Au anunțat reprezentanții Prefceturii Dâmbovița.

Articolul precedent620 de cetățeni români au fost repatriați, cu patru curse aeriene, din Franța, Olanda și Spania
Articolul următor100% TU DECIZI! Valer Dorneanu, șeful deputaților când se nășteau baronii. Șeful CCR, în Rusia pe banii românilor