CSM Târgoviște a reușit să câștige ultimul meci al ediției de campionat 2018-2019, din prima ligă de volei feminin. Pe terenul echipei Dinamo, târgoviștencele s-au impus cu 3-2, și și-au asigurat a treia poziție pe podium, indiferent de rezultatul înregistrat în disputa Știința Bacău -CSM București.

Calculele erau simple pentru jucătoarele de la CSM Târgoviște înaintea ultimei etape din actuala ediție de campionat. Orice victorie, pe terenul celor de la Dinamo, însemna automat acontarea poziției a treia a podiumului, indiferent de rezultat ce urma a fi obținut de contracandidata la obținerea acestei poziții, Știința Bacău.

foto– Dinamo București- CSM Târgoviște (sursa- facebook CS Dinamo)

Într-o partidă în care jucătoarele de la Dinamo nu mai aveau niciun obiectiv, târgoviștencele au  avut  viață grea pe terenul echipei bucureștene. După un prin set câștigat de CSM, bucureștencele au revenit aproape incredibil și au câștigat următoarele două seturi.

Setul al patrulea a fost însă câștigat, la mare luptă, de târgoviștence. În setul decisiv diferența a fost minimă, dar în favoarea târgoviștenceleor, ce și-au adăugat astfel încă două puncte în cont( victorie în cinci seturi). Scor final:

Dinamo București- CSM Târgoviște 2-3 (12-25, 25-19,25-20, 22-25,13-15)

Cu această victorie Târgoviștea a obținut medaliile de bronz, în Divizia A1, ediția 2018-2019, în spatele celor de la Alba Blaj și CSM București.

CSM Târgoviște va disputa, în perioada de 14-15 mai 2019, ultimele două meciuri oficiale ale actualului sezon. Final Four-ul Cupei României, unde va întâlni, în semifinale, CSM Lugoj. În cea de-a doua semifinală se vor întâlni CSM București și Alba Blaj (14 mai) urmând ca finalele să aibă loc în data de 15 mai.

Sursa foto articolfacebook, CS Dinamo București

Articolul precedentUpdate| Doi frați au căzut într-o groapă plină cu apă la Conțești. În ciuda eforturilor disperate, au fost declarați decedați.
Articolul următorFoto| Principele Nicolae I a sărbătorit, la Târgoviște, în avans, ziua de 10 mai