CSM Târgoviște continuă campania de achiziții, dar doar la echipa de volei a clubului. Rusoaica Elena Litovchenko este cea mai nouă achiziție a clunului dâmbovițean.

După ce a încehiat contractele cu fostele „straniere” ale clubului, la finalul sezonului precedent, la CSM Târgoviște au început să fie transferate jucătoare pe bandă rulantă. Deja cinci jucătoare străine au fost anunțate ca făcând parte din echipă, în sezonul rumător. Una singură dintre acestea a făcut parte și din lotul anterior al echipei, în ediția 2018-2019, a competițiilor interne.

 

Sursa fotofacebook, CSM Târgoviște

 

Elena Litovchenko (foto), noul „universal” al echipei de volei!

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgoviște și-a asigurat serviciile rusoaicei Elena Litovchenko! Voleibalista din Rusia va apăra culorile clubului nostru în sezonul 2019-2020.

Elena este născută pe 20 martie 1986 și are o înălțime de 1.85 metri.

În cariera sa, noua achiziție a Municipalului a evoluat în campionatele Rusiei (Luch Moscova, VC Tyumen, Sakhalin Yuzhno-Sakhalins, Lokomotiv Kaliningrad) și Turciei (Halkbank Ankara, Bursaspor).”

Au anunțat cei de la CSM Târgoviște, pe pagina de facebook a clubului.

Foto- CSM Târgoviște echipa baschet (sezon 2018-2019)

În schimb, la echipa de baschet fete a clubului nu s-a întâmplat nimic, în perioada de intersezon, echipa fiind, teoretic măcar, exclusă din competițiile interne, conform unei decizii a FRB din luna mai, prin care i se cerea clubului târgoviștean stingerea diferendului financiar cu fost antrenor al echipei, George Dikeolakos, până la data de 15 iulie 2019, lucru ce nu s-a întâmplat.

Articolul precedentMăsuri excepționale pentru stoparea pestei porcine africane.Toți porcii mistreți vor fi eutanasiați
Articolul următorDJ 712, din Dâmbovița, naște dispute aprinse, între doi foști președinți de CJ