Separate doar de un punct în clasament, CSM Târgoviste și Știinta Bacău s-au întâlnit pe terenul echipei dâmbovițene, într-o batălie pentru un loc pe podiumul campionatului feminin de volei. După un meci ce a început prost pentru gazde, echipa locală a reușit să se impună, cu 3-1 la seturi.

Partida dintre CSM Târgoviste (34 de puncte) și Știința Bacău(33 de puncte) a fost o veritabilă bătălie pentru locul 3 în campionat. La Sala Sporturilor din Târgoviste, gazdele au început cu stângul acest meci și au pierdut primul act în prelungiri (28-30). Ulterior însa elevele antrenorului Dragan Nesic nu au mai lăsat nicio șansă advresarelor reusind să îsi adjudece relativ usor urmatoarele trei seturi. Rezultat final:

CSM Târgoviste-Știința Bacău 3-1 (28/30,25/10,25/10,25/15)

Foto-Yusleini Herrera Alvarez

Din nou, de la gazde, cea mai bună jucatoare a fost H.Yusleini 25 de puncte. Aceasta a fost serios concurata de Rogojinaru, de la Știința Bacău, (24 de puncte) pentru titlul neoficial de cea mai valoroasă jucătoare a partidei.

Cu aceasta victorie CSM Târgoviste acumulează 37 de puncte si vine la un  singur punct în spatele ocupantei poziției a doua în campionat, Dinamo Bucuresti. Echipa din Capitală are totuși două jocuri mai puțin disputate (14 meciuri față de 16 cât are CSM Târgoviște).

Până la finalul primei faze a campionatului mai sunt 5 etape de disputat. După acestă etapă urmează faza a doua în care se va stabili iererhia finală,între primele șase echipe din campionat, după prima fază a competiției.

Articolul precedentPieton accidentat, de o mașină, la Pucioasa, după ce a traversat neregulamentar
Articolul următorA ieșit din sala de jocuri de noroc și a omorât un om, cu o lovitură de bâtă. S-a întâmplat la Moreni (8-9 februarie)