Secția de box a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște are un greu cu care se poate mândri. La doar 17 ani, Andrei Grigore a devenit campionul țării la categoria +91 de kilograme, o performanță considerată de antrenorul sportivului, maestrul Nicu Tamaș, drept una senzațională.

Despre elevul său, antrenorul Nicu Tamaș spune că dă bine cu pumnul și e bine făcut. De altfel, finala categoriei de la Piatra Neamț, care a avut loc pe 15 octombrie, s-a încheiat înainte de limită, după ce adversarul lui Andrei a abandonat lupta în repriza a doua.

Andrei are și o performanță bună la Campionatele Europene de Juniori – locul 5.

„Am câte două antrenamnte în fiecare zi. Am depus mult efort pentru această competiție, atât fizic cât și psihic. Anul trecut am avut această cumpănă cu tatăl meu și am dat totul pentru performanță acum. Sunt mândru de mine și de ce am reușit să obțin cu multă ambiție. Acum am fost convocat la lotul național de tineret și la anul, daca mă calific la europene voi participa și la mondiale.

Chiar dacă muncește foarte mult la sală pentru a-și îndeplini obiectivele pe plan sportiv, Andrei nu renunță nici la școală. Spune că vrea să devină antrenor după ce va absolvi cursurile Liceului Nr. 4 din Târgoviște.

Articolul precedentUn primar anunță că edili PSD, din Dâmbovița, vor demisiona din partid, dacă Adrian Țuțuianu va fi sancționat la CEx
Articolul următorPentru ce mai sunt solicitați pompierii – „deblocare ușă”