Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa si Teatrul Tony Bulandra,în data de 30 martie, începând cu ora 20:30, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte.
Alături ne vor fi: CANTUS MUNDI; HANDPAN ROMANIA; corurile „SONORIS” și „FLUTURAȘII” de la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”, dirijor – prof. Maria Iancu și prof. Elena Tudose și nu in ultimul rand, „FLORILE DALBE” de la Școala Gimnazială „Prof. Paul Bănică”, prof. Maria Ceauș.
Timp de o oră, vom avea parte de distracție, voie bună și surprize, fără a apela la alte surse de energie decât propria stare de bine. Repertoriul serii va cuprinde cântece românești și internaționale, cunoscute publicului larg.
Evenimentul se desfășoară sub sloganul internațional: „Dăruiește naturii din energia ta” și este menit să sensibilizeze consumatorii de energie electrică în fața problemei dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea acestui tip de energie.
„Ora Pământului” se organizează în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an, începând cu anul 2007 și constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali, cât și de instituții.
În prezent, comunitatea de susținători ai acestui demers a atins peste 2 miliarde de oameni, în peste 7.000 de orașe, din peste 180 de țări.
Articolul precedentO medie de 600 de angajări/lună, în Dâmbovița, la începutul anului
Articolul următorUrmărit internațional, un bărbat din Tărtășești a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni