Alertă noaptea trecută într-o comună din Dâmbovița!
 
Polițiștii au intervenit de urgență după ce doi tineri, de 27 și 29 de ani au încercat să incendieze autocamionul unui bărbat, parcat în fața porții.

După ce au fost identificați principalii suspecți, oamenii legii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 29 de ani. Astăzi, acesta va fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

“La data de 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Valea Mare au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi încercat să ii incendieze autocamionul aflat la poarta locuinței.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, polițiștii din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală Valea Mare, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Serviciului Criminalistic, au fost identificați principalii bănuiți, în persoanele a doi bărbați, de 27 și 29 de ani.La data de 18 martie a.c., față de bărbatul de 29 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCasă mistuită de flăcări, la Valea Dâmboviţei
Articolul următorTânăr reţinut după ce ar fi provocat un scandal imens într-o societate comercială din Târgovişte