Un adolescent din Târgoviste, în vârstă de 19 ani, a ajuns, sâmbătă, pe mâinile polițiștilor, după ce a creat un scandal imens în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului.

Tânărul a lovit un bărbat și a amenințat cu un cuțit. Acesta a fost reținut 24 de ore de polițiști. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept a obiectelor periculoase.

“În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, la data de 18 martie a.c., a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 19 ani, din localitate.

Cel în cauză este bănuit că, în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgoviște, ar fi provocat scandal, ar fi lovit un bărbat și ar fi amenințat cu un cuțit mai multe persoane.

Cercetările sunt continuate, în vederea dispunerii tuturor măsurilor prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDâmboviţa. Au vrut să-i incendieze autocamionul parcat în fața porții! Un bărbat de 29 de ani a fost reținut
Articolul următorElevii din clasa a VIII-a încep simularea Evaluării naţionale