Un bărbat beat și care nu poseda permis de conducere a provocat, vineri, un accident pe strada Țarinei, din comuna Băleni.

Bărbatul de 63 de ani, care conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, șofat de o tânără din localitate. Polițiștii au fost sesizați cu privire la accident de către mama tinerei.

În cursul nopții trecute, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conduce și de refuzul sau sustragerea de prelevarea de mostre biologice. Astăzi, bărbatul va fi prezentat la Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea de măsuri preventive.

“La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un conducător auto, aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de fiica sa.

De îndată, polițiștii s-au deplasat la fața locului de unde au constatat că un bărbat, de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Țarinei, din Băleni-Români, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără din localitate.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. De asemenea, din verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice, însă acesta a refuzat.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedent10.000.000 de teste de salivă vor fi recepționate astăzi și distribuite inspectoratelor școlare
Articolul următorÎncă o zi cu peste 19000 de cazuri de infectări la nivel național