În minivacanța de Crăciun, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi la datorie și vor acționa pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunității. Totodată, aceștia sunt pregătiți să intervină atunci când situaţia o impune.

„În perioada 21-26 decembrie, zilnic, peste 220 de polițiști vor acționa, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la săvârșirea unor fapte antisociale”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Din totalul acestora, 172 sunt de la ordine publică, 33 de la rutieră și 12 de la investigații criminale.

Pe parcursul acestor zile, la nivelul județului, în total, vor fi constituite 526 de patrule auto și 8 pedestre.

În activitățile zilnice vor fi angrenați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„Polițiștii din Dâmbovița le recomandă cetățenilor să adopte o conduită preventivă, să respecte normele de conviețuire socială și indicațiile polițiștilor aflați în teren. Nu intrați în conflicte, nu consumați băuturi alcoolice sau alte substanțe interzise și nu încurajați actele de cerșetorie prin ajutorarea celor care apelează la mila publicului”, mai precizează IPJ.

Articolul precedentStudenții absolvenți ai UVT, sursă bună de angajare pentru Arctic
Articolul următorAccident la Bezdead. Un rănit a fost transportat la spital