Doi tineri din Lungulețu, în vârstă de 18 ani, au fost reținuți de polițiști, după ce au pătruns, într-o noapte, în locuința unui bărbat din Potlogi, pentru a fura.

Din cercetări a reieșit că adolescenții l-au agresat fizic și ar fi sustras bărbatului suma de 10.000 de lei dintr-o borsetă.

“La data de 9 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au aprobat activitatea infracțională a doi tineri, în vârstă de 18 ani, din localitatea Lungulețu, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieșit că, în cursul nopții de 6 februarie a.c., bănuiții ar fi pătruns în locuința unui bărbat din Potlogi, l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras 10.000 de lei dintr-o borsetă.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unor măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Pentru a nu deveni victima unei tâlhării, polițiștii vă recomandă:

În permanență, încuiați ușa de la intrare, chiar dacă sunteți în locuință. Nu lăsați ferestrele întredeschise!

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPrecipitații abundente în jumătatea de nord a județului Dâmbovița
Articolul următor„Legile Puterii”, o emisiune despre oameni și fapte. Strategia apărării României în fața lui Putin – VIDEO