Un bărbat de 56 de ani, din Vulcana Pandele, a decedat la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Nu din cauza coronavirusului, ci datorită unor leziuni produse în urma unor lovituri pe care i le-a aplicat cineva.

În urma autopsiei, a reieşit că bietul om avea ficatul și splina rupte. Ar fi dat singur telefon la 112, pentru a anunța că a fost bătut și se simte foarte rău. Cu toată intervenția medicilor, viața sa nu a mai putut fi salvată, decedând câteva zile mai târziu.

Polițiștii au pornit cercetările în acest caz. Ancheta este coordonată de un procuror. Se are în vedere descoperirea persoanei care l-a rupt în bătaie pe bietul om. Nu este exclusă varianta ca el să fi fost bătut de rude sau cunoștințe apropiate.

Anchetatorii susțin că îi vor depista rapid pe cei care au săvârșit infracțiunea de lovituri cauzatoare de moarte. Este doar o chestiune de ore până ce vor fi descoperiți și făcuți răspunzători în fața legii pentru fapta comisă.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDâmboviţa. Amplă acțiune suplimentară de dezinsecție în comuna Butimanu, după confirmarea cazului de encefalită acută cu virusul West Nile într-o comună învecinată
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET