Candidatul USR-Plus, la alegerile prezidențiale, Dan Barna, a venit la Târgoviște pentru a strânge semnături pentru propria candidatură la legerile din noiembrie. Barna a făcut o adevărată baie de mulțime în oraș încercând, la propriu să se oprească să stea de vorbă cu fiecare din târgoviștenii întâlniți pe stradă, într-o zi specială pentru oraș, aniversarea cetății Târgoviștei.

Dan Barna a părut foarte degajat la venirea în Târgoviște, un oraș unde alianța USR-Plus s-a clasat pe primul loc în opțiunile electorale, la cel mai recent scrutin (alegerile europarlamentare din luna mai 2019).

Dan Barna a părut că vrea să vorbească cu fiecare om întâlnit pe stradă și chiar s-a oprit ca să ceară sprijin pentru candidatura sa, aproape fiecărui cetățean dispus să dialogheze. Mulți dintre cei cu care a vorbit l-au întrebat însă de ce alianța USR-Plus nu vrea să intre în acest moment la guvernare. „Nu putem să guvernăm alături de Ponta și Tăriceanu” a spus Barna.

(video)

Barna s-a oprit apoi prin centrul orașului Târgoviște, foarte aglomerat în această zi, în care se sărbătoresc zilele Cetății Târgoviștei, pentru a strânge semnături de susținere a propriei sale candidaturi la alegerile prezidențiale.

Articolul precedentÎncă un cutremur, de peste 4 grade, a avut loc în Vrancea, în noaptea de 7 spre 8 septembrie
Articolul următorGhinion pentru Sorana, la tragerea la sorți, la turneul de la Hiroshima