Debut nefericit și pentru echipa de volei a clubului CSM Târgoviște, în ediția de campionat 2018-2019, a primei ligi feminine, după ce echipa feminină de baschet, a aceluiși club, a pierdut, tot acasă, în aceiași zi.

Prima etapă a campionatului primei ligi de volei feminin a dus, la Târgoviște, în sala sporturilor, față în față, două dintre protagonistele competiției interne din sezoanele precedente. Gazdele, CSM Târgoviște (locul patru în campionatul precedent) au întâlnit campioana en-titre, CSM București.

Meciul a fost câștigat de echipa bucureșteană, desfășurarea partidei nelăsând loc la prea multe comentarii, în sensul în care oaspetele au controlat partida, doar relaxarea prematură,începută în setul trei, făcând ca partida să ajungă în decisiv.

CSM Târgoviște- CSM București 2-3 (22-25; 13-25; 25-13; 25-22; 10-15)

De „remarcat” este și atitudinea clubului gazdă, ce, pe site-ul clubului, nu reproșează nimic echipelor (de volei și baschet feminin), ce au pierdut meciurile disputate în fața fanilor, la Sala Sporturilor din Târgoviște,titrând cu litere mari :

„ÎNFRÂNGERI DEMNE. ECHIPELE DE BASCHET ȘI VOLEI ALE CSM-ULUI AU PIERDUT MECIURILE DIN SALA SPORTURILOR!”

Asta în condițiile în care ambițiile clubului, în competițiile interne, sunt destul de mari, date fiind și bugetele echipelor, asigurate aproape exclusiv din fonduri publice.

Articolul precedentCutremur semnificativ.Oameni nemulțumiți de sistemul Ro-Alert. ISU DB: „Nimeni din lume nu face asta”
Articolul următorVideo-Foto| „Nebunie” în vestiar, după Chindia Tgv. – Sportul Snagov 4-1(3-0) în liga secundă de fotbal