Meci „istoric” la Târgoviște, în liga secundă de fotbal. Echipa locală, Chindia Târgoviște(locul doi înaintea meciului), a învins Sportul Snagov (locul unu înaintea meciului) și a devenit lider al campionatului, pentru prima oară în istoria clubului (în această fază a campionatului). La finalul meciului a fost „nebunie” în vestiarul gazdelor, unde jucătorii și antrenorul Viorel Moldovan au cântat minute bune „Cine e pe primul loc? Chindia eee!” stropind totul cu bere.

Meciul a fost la discreția gazedelor Chindia Târgoviște ce au acontat victoria încă din prima repriză. Asta pentru că, mijlocașul Cristian Neguț a reușit să marcheze de trei ori (min. 6,37 și 40) în vreme ce oaspeții nu au punctat nici măcar o dată. Și după pauză tot gazdele au fost cele care au modificat tabela, prin Daniel Florea, în minutul 49. Moment de la care, fostul lider al campionatului, Sportul Snagov, nu a mai fost în stare să revină în joc. Scorul final al partidei ( de 4-1 pentru Chinida Târgoviște) a fost stabilit de Dragoș Huiban(min. 91), dar deja era mult prea târziu pentru ca soarta celor trei puncte să mai poată fi schimbată.

La final de meci, vestiarul gazdelor s-a transformat într-un adevărat vulcan.

Cu această a șaptea victorie consecutivă, în campionat, Chindia Târgoviște urcă pe prima poziție în clasament, după consumarea a 14 din cele 38 de etape ale campionatului ligii secunde.

 

Articolul precedentDebut cu înfrângere.Nicio supărare la club. CSM Tgv.- CSM Buc. 2-3 (22-25; 13-25; 25-13; 25-22; 10-15), la volei femin
Articolul următorPost liber de Arhitect șef la Primăria Municipiului Moreni, judetul Dâmbovița