Anul școlar universitar 2019-2020 a fost deschis oficial și la Universitatea „Valahia” din Târgoviște. Festivitățile oficiale au avut loc la facultatea de Științe Economice din cadrul UVT.

Studenți, profesori, reprezentanți ai administrației locale și județene, dar si ai mediului academic au trăit astăzi, 30 septembrie 2019, emoțiile începutului unui nou an universitar la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Valahia din Târgoviște.

La festivitatea de deschidere oficială, autoritățile județene din Dâmbovița au venit să le spună studenților universității târgoviștene că economia județului are nevoie uriașă de personal calificat.

„Vreau să vă mai spun, deși probabil mulți deja ați observat acest lucru, că județul Dâmbovița a început să se dezvolte foarte mult și nu mă refer doar la modernizarea infrastructurii. Important este că se deschid fabrici și că apar noi investitori care caută forță de muncă și oameni specializați în diferite domenii. Cred că este începutul unei șanse pentru dumneavoastră și vă încurajez, pe această cale, să urmați stagii de pregătire pe durata studiilor. Sunt companii interesate de asemenea parteneriate și firma ARCTIC este cel mai bun exemplu.”

Declarație Alexandru Oprea, președinte CJ Dâmbovița.

sursa foto– CJ Dâmbovița

Articolul precedentPrins în flagrant când lua mită, angajatul ISU Dâmbovița lăsat în libertate
Articolul următorLovitură dură. Comisia juridică (JURI) a declarat-o pe Rovana Plumb, „persoană nepotrivită”, pentru postul de comisar european