Meci catastrofal făcut, pe teren propriu, de echipa de baschet a CSM Târgoviște în fața marii rivale ICIM Arad. Târgoviștencele au pierdut la o diferență de 18 puncte, o partidă în care nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei.

Nici măcar un „sfert”, din cele patru ale meciului, nu a reușit să câștige CSM Târgoviște în „eternul derby”, disputat la Sala Sporturilor din Târgoviște, în compania celor de la ICIM Arad. Deși oaspetele ocupau, înaintea partidei, doar locul cinci, în prima ligă, iar Târgoviștea locul trei,și, în plus, ICIM-ul tocmai schimbase antrenorul principal (Bogdan Bulj, revenit la echipă,după demisia lui Milidjan Medvedj, din urmă cu câteva zile) echipa fără probleme a părut team-ul din Arad.

După un 12-12, după un prim sfert, în care ambele echipe au avut perioade lungi fără coș marcat, în cel de-al doilea sfert oaspetele au început să facă diferența și pe tabela de marcaj. La pauză a fost 30-28 pentru Arad.

Cea de-a doua jumătate a meciului a fost aproape la discreția oaspetelor ce s-au desprins decisiv în „sfertul” trei (55-39). Până la final gazdele din Târgoviște s-au dovedit incapabile să micșoreze ecartul astfel că scorul final a fost:

CSM Târgoviște-ICIM Arad 52-70 (12-12,16-18, 11-25,13-15)

De la gazde cele mai bune procentaje le-a avut P. Poole (15 puncte) singura jucătoare cu statistici mulțumitoare în acest meci. De la arădence s-a remarcat B.Hadzovic (22 puncte).

Foto articolfacebook Sandulache Stefan

Articolul precedentEvaziune fiscală cu prejudiciu uriaș, probată de polițiști, la o societate comercială din Potlogi
Articolul următorVIDEO Pe șapte cărări, dar cu chef de „miștocăreală”, un bețiv a pus Poliția din Găești pe drumuri degeaba