Toți cei care au condus România în ultimii 34 de ani pur și simplu i-au ignorat pe oamenii de la sat. Toți mai mulți români evită să mai meargă la medic din cauza distanțelor mari și a costurilor ridicate. Lipsa dispensarelor, dar și a medicilor de la sat îi fac pe locuitorii mediului rural să își pună sănătatea pe planul secund. 

Caravana Medicală România Suverană vine în ajutorul românilor uitați de autorități și împreună cu medicii voluntari implicați în acest proiect întind o mână de ajutor celor pe care autoritățile i-au uitat. 

În județul Buzău, acolo unde spitalul mobil și-a început activitatea la începutul acestei săptămâni, peste 200 de locuitori din comuna Glodeanu Siliștea au beneficiat de servicii medicale gratuite, fără a fi nevoiți să parcurgă distanțe mari, așa cum ar fi procedat în mod normal dacă doreau să meargă la doctor. 

Caravana Medicală continuă misiunea de a face România bine și vine în sprijinul românilor de la sat.

 
 
Articolul precedentDNA, cu tunurile pe Statul Paralel! Foștii generali SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, așteptați să ajungă în fața procurorilor anticorupție – SURSE
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET