Este ziua zero pentru destructurarea statului paralel din România. Sunt audieri maraton la Direcția Națională Anticorpuție! Potrivit unor surse, Florian ColdeaDumitru Dumbravă, Dan Tocaci și Doru Trăilă sunt așteptați astăzi în fața procurorilor pentru a da declarații.

A inceput destructurarea Statului Parael din Romania. Florian Coldea si Dumitru Dumbrava sunt asteptati, miercuri, la sediul DNA din Capitala pentru a da explicatii si a fii audiati de procurorii anticoruptie.  

Marti, omul de afaceri Catalin Hiteg a fost aici la audieri intr-un dosar in care a depus o plangere si un denunt impotriva celor doi fosti generali de la varful SRI, dar si a avocatului Doru Trăilă, precum si a lui Dan Tocaci.

Culisele Statului Paralel, ediție incendiară. Cătălin Hideg, omul care a denunțat caracatița generalilor SRI, dă totul în vileag

Vorbim despre acuzatii grave ce se aduc in cadrul acestui dosar, respectiv constituirea unui grup infractional organizat. Dupa ce au iesit din activitate, cei doi generali SRI, dupa ce au facut mai multe dosare penale la comanda, au exercitat foarte multe presiuni aupra Justitiei, asupra judecatorilor si procurorilor, si – mai ales – au cerut de la oamenii de afaceri cercetati pe nedrept sume exorbitante de bani, de ordinul sutelor de mii de euro. 

Anca Alexandrescu, anunț bombă! Noi înregistrări care dovedesc legătura dintre ROMPREST și Statul paralel, prezentate, marți seară, de la ora 21.00: „E un moment istoric”

Articolul precedentBeatrice Mahler, despre pericolul din praful saharian
Articolul următorDin cauza distanțelor prea mari, românii de la sat evită să mai meargă la medic. Sistemul medical, pus pe butuci de guvernanții ignoranți!