Chindia Târgoviște a reușit să câștige cel de-al șaptelea meci consecutiv, în Liga secundă de fotbal. Dâmbovițenii au marcat iar patru goluri, ca și în precedenta partidă, și păstrează prima poziție în clasament, cea pe care o dețineau și înaintea etapei cu numărul 15.

Pentru cea de-a 15 rundă a ligii secunde de fotbal, liderul, FC Chindia Târgoviște, a făcut deplasarea pe terenul uneia dintre codașe, CS Balotești. Cele două echipe au început în următoarele alcătuiri.

Baloteşti: Fulga – C-tin. Dedu, Marciuc (cpt.), Flămânzeanu, N. Filip, M. Ghiţă, R. Mihai, M. Neagu, C. Predescu, Al. Stoica, Clătinici
Rezerve: Iordan – Fl. Niculae, G. Mihai, Gojnea, Ov. Marin, F. Paraschiv
Antrenor: Florin Nofitovici

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Dudea, D. Dumitraşcu, D. Novac, Cr. Neguţ, Liv. Mihai, Andr. Şerban, Cherchez (cpt.), D. Florea
Rezerve: Ius. Popescu – Crinel Stoica, Andr. Lungu, Bg. Vasile, Alin Manea, Mihaiu, Acasandrei
Antrenor: Viorel Moldovan

Partida a fost aproape fără istoric, cu oaspeții din Dâmbovița dominând din primele minute. Cristian Neguț (min.8,27,76), Liviu Mihai (min. 56) respectiv Marian Neagu (min.40), pentru gazde, au fost cei care au punctat pe tabelă, pentru un CS Balotești- FC Chindia 1-4 (1-2), în care nu s-a pus niciun moment problema destinației celor trei puncte puse în joc.

După 15 etape, Chindia Târgoviște(35 puncte) rămâne lider în clasament , urmată de Clinceni și Sportul Snagov (câte 33 de puncte) și Petrolul Ploiești (32 de puncte).

De remarcat este și faptul că și în clasamentul golgheterilor campionatului tot Chinida este pe prima poziție, prin Cr.Neguț (11 goluri).

Articolul precedentUpdate Foto| Un șofer neatent la drum a lovit un atelaj hipo. Traficul a fost blocat, pe DN 72, la Dărmănești
Articolul următorUpdate: Accident mortal. Șoferul vinovat a fugit. Poliția solicită ajutorul opiniei publice.